Pasar Malam Asia Rotterdam

Pasar Malam Asia Rotterdam

sate de javaanse keuken

Vandaag zijn we naar de Pasar Malam Asia in Rotterdam geweest. Leuk om eens mee te maken, mijzelf onder andere verwend met een heerlijke stoelmassage en een bijzonder bloemenzeepje. Uiteraard ook lekker gegeten.

sate waring agung

We hebben eerst saté op van de Javaanse Keuken met erbij. geschaafd ijs, ik had de ijs tjelong, lekker! Daarna saté van Warung Agung en mijn vader nam daar een pisang goreng.

kip loempia

Als laatste nam ik bij een ander kraampje (zonder naam) een kip loempia.

pangsit goreng

Michel pangsit goreng. Uiteraard konden we de pasar malam niet verlaten zonder spekkoek te kopen. We hebben 3 mini spekkoek (banaan, choco en naturel) gekocht bij een klein kraampje met alleen maar spekkoek. Dat wordt deze week dus nog verder smullen!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Pasar Malam Asia Rotterdam

  1. Lekker, voor de Indische (oosterse) keuken kan je me wakker maken, ook al eet ik dan geen vlees/vis. Maar dat is geen probleem, de oosterse keuken doet het ook op vegetarisch gebied erg goed. Ik at vandaag een broodje zoet zure seitan van Toko Sie San in Den Haag. Om te smullen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top