Pastasaus

Pastasaus

Ingrediënten: 3 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 400 gram champignons, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 groentebouillonblokje,

Bak 3 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en tijm naar smaak tot de uien goudbruin zijn. Voeg 400 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaten toe en 1 blik tomaatblokjes toe. Verkruimel er 1 groentebouillonblokje boven. Breng kort aan de kook en laat vervolgens nog 10 minuten pruttelen. Pureer als de saus is afgekoeld met de staafmixer. Handig om in te vriezen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Pastasaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *