El Rancho in Veenendaal

El Rancho - VeenendaalBrutsellog bestaat 5 jaar, omdat te vieren zijn we uit eten geweest. We zijn naar Argentijns restaurant El Rancho geweest. Een klein restaurant, in een straatje waar je niet zo snel een restaurant zou verwachten. Aparte zitjes, met een koeienvel over de bankjes heen. Voelde echt Argentijns aan. Als voorgerecht hadden we beide de pollo a la brasicera – gefrituurde stukjes kip met een zoete chilisaus. Het hoofdgerecht was de parrillada mixta, oftewel de mixed grill geserveerd op een tafelgril met drie verschillende sauzen, een salade en overheerlijke frietjes. Uiteraard ook een nagerecht genomen. Michel had walnotenijs met whiskey en zelf had ik gewoon een dame blanche. Heerlijk gegeten en goede service!

Argentijns Restaurant El Rancho
Jan Steenlaan 73
3904 XN Veenendaal
Tel: 0318-541027


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel