El Rancho in Veenendaal

El Rancho in Veenendaal

El Rancho - VeenendaalBrutsellog bestaat 5 jaar, omdat te vieren zijn we uit eten geweest. We zijn naar Argentijns restaurant El Rancho geweest. Een klein restaurant, in een straatje waar je niet zo snel een restaurant zou verwachten. Aparte zitjes, met een koeienvel over de bankjes heen. Voelde echt Argentijns aan. Als voorgerecht hadden we beide de pollo a la brasicera – gefrituurde stukjes kip met een zoete chilisaus. Het hoofdgerecht was de parrillada mixta, oftewel de mixed grill geserveerd op een tafelgril met drie verschillende sauzen, een salade en overheerlijke frietjes. Uiteraard ook een nagerecht genomen. Michel had walnotenijs met whiskey en zelf had ik gewoon een dame blanche. Heerlijk gegeten en goede service!

Argentijns Restaurant El Rancho
Jan Steenlaan 73
3904 XN Veenendaal

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top