Hamburgers met Roomsaus

Hamburgers met Roomsaus

Hamburgers met Roomsaus
Ingrediƫnten: 2 hamburgers, 1 zoete ui, 100 ml kookroom, 200 ml bouillon, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 2 hamburgers aan beide zijde bruin. Haal ze uit de pan en leg de hamburgers in een ovenschaal. Fruit in het achtergebleven braadvet 1 gesnipperde zoete ui tot het zacht is. Voeg 100 ml kookroom en 200 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook en laat de saus iets indikken. Zet het vuur uit en roer er 50 gram geraspte kaas over. Laat de kaas smelten. Giet de saus in de ovenschaal. Strooi de rest van de geraspte kaas over de hamburgers. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top