Andijviestamppot met Spekjes

Andijviestamppot met Spekjes

Ingrediënten: aardappelpuree, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kleine ui, 250 gram andijvie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm de aardappelpuree ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Laat ondertussen 250 gram fijn gesneden andijvie slinken in hete boter op middelhoog vuur. Schep de andijvie door de aardappelpuree. Serveer de andijviestamppot met de spekjes en ui. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel