Andijviestamppot met Spekjes

Andijviestamppot met Spekjes
Ingrediënten: aardappelpuree, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kleine ui, 250 gram andijvie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwarm de aardappelpuree ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Laat ondertussen 250 gram fijn gesneden andijvie slinken in hete boter op middelhoog vuur. Schep de andijvie door de aardappelpuree. Serveer de andijviestamppot met de spekjes en ui. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat