Rode Kool met Peer en Kaneel en Aardappelpuree

Rode Kool met Peer en Kaneel en Aardappelpuree

Nog steeds een makkelijke maaltijd, Hak rode kool met peer en kaneel, aardappelpuree uit de oven en gehakt cordon bleus die om en om gebakken zijn en vervolgens verder in de oven zijn ‘gegaard’.


2 reacties op “Rode Kool met Peer en Kaneel en Aardappelpuree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel