Spaghetti met Champignons en Tomaat

Spaghetti met Champignons en Tomaat

Spaghetti met Champignons en Tomaat

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 200 gram gehakt, rode wijn, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig op half hoog vuur. Bak in een andere pan in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit rul. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 200 ml bouillon toe. Laat het aan de kook komen, voeg de dobbelsteentjes ontbijtspek toe en laat het geheel vervolgens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met de spaghetti en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top