Karbonade met Ham en Champignons

Karbonade met Ham en Champignons

Karbonade met Ham en Champignons

Ingrediƫnten: 2 haaskarbonades, zout, peper, 250 gram champignons, 200 gram hamblokjes, scheutje witte wijn,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 2 haaskarbonades met zout en peper. Bak de karbonades aan beide zijden bruin. Leg ze in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in het achtergebleven vet (voeg eventueel wat extra boter toe) 250 gram in plakjes gesneden champignons tot ze net zacht zijn. Voeg vervolgens 200 gram hamblokjes toe en bak kort mee. Breng op smaak met zout en peper. Blus met een scheutje witte wijn en laat de alcohol verdampen. Serveer de champignons en ham met de karbonades. Lekker met aardappeltjes uit de oven en een salade. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top