De Hof in Renswoude

De Hof - Scherpenzeel
Op Sinterklaas-avond zijn we met zijn twee├źn lekker uit eten geweest in Renswoude bij restaurant De Hof. Vooraf hadden we beide de beschonken champignons – champignons in bierbeslag gefrituurd met romige kruidensaus. Als hoofdgerecht nam Michel de runder ribeye van de grill geserveerd met een saus van sjalotjes en zelf nam ik de varkenshaasmedaillons gegratineerd met brie met een saus van rode wijn. Als afsluiter had Michel de wafel uit de oven met warme kersen met vanille-ijs en slagroom en zelf had ik de triangel van chocolade- en bananenijs met spekkoek, gebakken banaan en een mangosaus. Alle gerechten waren super lekker en we hadden een leuke bediening, kortom een aanrader.

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude
Tel: 0318-571213


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour