De Hof in Renswoude

De Hof in Renswoude

De Hof - Scherpenzeel

Op Sinterklaas-avond zijn we met zijn tweeën lekker uit eten geweest in Renswoude bij restaurant De Hof. Vooraf hadden we beide de beschonken champignons – champignons in bierbeslag gefrituurd met romige kruidensaus. Als hoofdgerecht nam Michel de runder ribeye van de grill geserveerd met een saus van sjalotjes en zelf nam ik de varkenshaasmedaillons gegratineerd met brie met een saus van rode wijn. Als afsluiter had Michel de wafel uit de oven met warme kersen met vanille-ijs en slagroom en zelf had ik de triangel van chocolade- en bananenijs met spekkoek, gebakken banaan en een mangosaus. Alle gerechten waren super lekker en we hadden een leuke bediening, kortom een aanrader.

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top