Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus
Ingrediƫnten: 1 zak tortellini met kaasvulling (250 gram), 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Stoof in olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm en 1 eetlepel suiker toe. Laat het geheel op laag vuur 20 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de saus. Serveer de tomatensaus met de tortellini. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Weekdeals (468x60)