Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus
Ingrediƫnten: 1 zak tortellini met kaasvulling (250 gram), 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Stoof in olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm en 1 eetlepel suiker toe. Laat het geheel op laag vuur 20 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de saus. Serveer de tomatensaus met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel