La Place in Utrecht

La Place in Utrecht

La Place - UtrechtRare week deze week, eerst ik een etentje en nu Michel heeft een bbq van zijn werk. Na de kookboekenjacht, die jammer genoeg niets heeft opgeleverd, bij La Place in Hoog Catherijne gegeten. Ik had gekozen voor de Lasagne al Forno Bolognese, een lasagne volgens origineel Italiaans recept met verse pasta, buffelmozzarella, pommodorisaus, verse groenten en kruiden. De lasagne was wel lekker maar jammer genoeg een beetje lauw, maar nog altijd beter dan een magnetron-lasagne. Als dessert had ik het verwendessert. Een mascarpone toetje met verse aardbeien. Voor even snel tijdens het winkelen best te doen.

La Place Hoog Catherijne
V&D warenhuis
Rijnkade 5
3511 LC Utrecht

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top