Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus

Tortellini met Tomatensaus

Ingrediënten: 1 zak tortellini met kaasvulling (250 gram), 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm, 1 eetlepel suiker,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Stoof in olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 laurierblaadje, tijm en 1 eetlepel suiker toe. Laat het geheel op laag vuur 20 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de saus. Serveer de tomatensaus met de tortellini. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top