Taj Mahal in Utrecht

Taj Mahal in Utrecht

Taj Mahal in UtrechtVandaag een etentje gehad met vertrokken, vertrekkende en collega’s die blijven. In ieder geval gezellig dus! Zelf nam ik de Kashmiri Chicken – Kipfilet in een zachte, romige curry saus met amandelen, kokos, rozijnen en fruit. Zelf vond ik het een mwah gerecht, erg zoet en geen wauw effect. De Chicken Tikka Massala – Een combinatie van tandoori & curry: kipfilet uit de houtskool-kleioven in een massala curry: een zachte, milde smaak van cashewnoten, rozijnen, amandelen, verse room en tandoori saus die ik van een collega probeerde had wel het wauw effect en is zeker iets om te proberen! Wil Taj Mahal thuis proberen? Klik hier voor een recept van dit restaurant.

Taj Majal
Zadelstraat 32
3511 LV Utrecht

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top