Chalet Gruyere in Menen

wortelsoep chalet gruyere fondue bressane - chalet gruyere menen

Vandaag zijn we weer naar België getrokken. We hebben gegeten bij onze vrienden van Chalet Gruyere. We kregen vooraf een soep van het huis, deze keer een soep met wortel, selder en Spaanse ui. Daarna hebben we genoten van een Fondue Bressane. Kalkoen gedipt in kruiden en paneermeel en dan fonduen maar. Erbij natuurlijk allerlei groenten en sauzen. Alle drie hebben we weer heerlijk gegeten.

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel