Pasta met Paddenstoelen

Pasta met Paddenstoelen

Pasta met Paddenstoelen

Ingrediënten: pasta, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram schnitzel, 250 gram champignons, 150 gram shiitake, 50 ml witte wijn, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde sjalotjes, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm tot de sjalotjes zacht zijn. Voeg 250 gram in reepjes gesneden schnitzels toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gesneden shiitake toe. Roerbak tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top