Spaghetti met Vleessaus

Spaghetti met Vleessaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram gehakt, 1 wortel, 3 tomaten, 50 ml witte wijn, oregano, zout, peper, 2 laurierblaadjes, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in kleine gesneden blokjes wortel en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Doe er naar smaak wat oregano bij en breng op smaak met zout en peper. Zet het vuur lager en doe er 2 laurierblaadjes bij. Laat het met een deksel op de pan 30 minuten pruttelen. Haal voor je het serveert de laurierblaadjes uit de pan. Doe er op je bord eventueel wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat