Zuurkool met Paprikasaus

Zuurkool met Paprikasaus

Zuurkool met Paprikasaus

Ingrediƫnten: 500 gram aardappelen, 1 potje zuurkool, 1 ui, 1 rode paprika, tijm, 125 gram champignons, 3 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, zout, peper,

Kook de aardappel gaar in water met wat zout. Verwarm in een andere pan de zuurkool volgens de aanwijzing op het pak of potje. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 gesneden rode paprika en tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 125 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot dit zacht is. Voeg dan 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blikje tomatenpuree en paprikapoeder na eigen smaak toe en warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Stamp de aardappelen met de zuurkool. Serveer de zuurkoolstamppot met de paprikasaus en bijvoorbeeld een gehaktbal van de Keurslager. Eet smakelijk!

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top