Spaghetti met Vleessaus

Spaghetti met Vleessaus

Spaghetti met Vleessaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, tijm, 250 gram gehakt, 1 wortel, 3 tomaten, 50 ml witte wijn, oregano, zout, peper, 2 laurierblaadjes, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in kleine gesneden blokjes wortel en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Doe er naar smaak wat oregano bij en breng op smaak met zout en peper. Zet het vuur lager en doe er 2 laurierblaadjes bij. Laat het met een deksel op de pan 30 minuten pruttelen. Haal voor je het serveert de laurierblaadjes uit de pan. Doe er op je bord eventueel wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top