L’Origan in Trois-Ponts

L'Origan - Trois-PontsZin in pizza en pasta. Dat werd uiteten bij een Italiaans restaurant. Britt nam een pizza ardennaise, een pizza met tomaten, mozzarella, ontbijtspek en ui. Michel nam ook een pizza, de pizza calzone met van alles en nog wat en dan ook nog dichtgeklapt. Zelf had ik een spaghetti smeralde met een saus van tomaten, gehakt, creme en piment. Daarna kon er nog precies een nagerecht bij. Michel had een welbekende dame blanche. Britt en ik genoten van een dame noire (hetzelfde als een dame blanche maar dan met chocolade-ijs). Het was genieten. Dit restaurant is tevens hotel.

L’Origan
Route de Coo 11
4980 Trois-Ponts – België
Tel: (0032)(0)80-684818


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel