Auberge du Pere Boigelot in Basse Bodeux

Auberge du Pere Boigelot in Basse Bodeux

Auberge du Pere Boigelot - Basse-BodeuxUiteten gaan hoort erbij in de vakantie. Wij zijn naar Auberge du Pere Boigelot gegaan waar we met zijn drieën eensgezind hebben genoten van het Menu de Terroir (het streekgerechtenmenu). Het menu bestond uit driegangen. Als eerste gang een salade ardennaise – een salade met spekjes, tomaat en peper. Daarna de potage du jour (dagsoep), dit was een tomatensoep (iets te flauw naar ons idee). Als derde gang, het hoofdgerecht chivet de marcassin a l’ancienne (een stoofpotje van wild zwijn). Als nagerecht kregen we een crème brûlée de maison (huisgemaakte Crème Brûlée). Het menu in zijn totaliteit was lekker. In dit restaurant wordt ook Nederlands gesproken.

Auberge du Pere Boigelot
Rue des Pélerins 1
4983 Basse-Bodeux (België)

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top