L’Origan in Trois-Ponts

L’Origan in Trois-Ponts

L'Origan - Trois-PontsZin in pizza en pasta. Dat werd uiteten bij een Italiaans restaurant. Britt nam een pizza ardennaise, een pizza met tomaten, mozzarella, ontbijtspek en ui. Michel nam ook een pizza, de pizza calzone met van alles en nog wat en dan ook nog dichtgeklapt. Zelf had ik een spaghetti smeralde met een saus van tomaten, gehakt, creme en piment. Daarna kon er nog precies een nagerecht bij. Michel had een welbekende dame blanche. Britt en ik genoten van een dame noire (hetzelfde als een dame blanche maar dan met chocolade-ijs). Het was genieten. Dit restaurant is tevens hotel.

L’Origan
Route de Coo 11
4980 Trois-Ponts België

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top