Italiaanse Kabeljauw

Italiaanse Kabeljauw
Ingrediënten: 2x 100 gram kabeljauwfilets, zout, peper, groene pesto, 4 plakjes ontbijtspek,

Bestrooi de kabeljauwfilets met zout en peper. Bestrijk 1 kant met groene pesto. Wikkel de kabeljauwfilets in plakjes ontbijtspek. Bak de kabeljauwfilets aan elke kant ongeveer 3 tot 4 minuten in hete boter. Eet smakelijk!


1 reactie op “Italiaanse Kabeljauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel