Thaise Curry met Kip

Kip

Thaise Curry met Kip

Thaise Curry met Kip

IngrediĆ«nten: rijst, 1 kipfilet, zout, peper, 2 theelepels Patak’s milde curry pasta, 400 ml kokosmelk, 200 gram peultjes, 100 gram kastanjechampignons,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid het met zout en peper. Bak de kipfilet goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Doe vervolgens 2 theelepels Patak’s milde curry pasta in de pan met 400 ml kokosmelk. Breng het kort aan de kook, voeg vervolgens 200 gram peultjes en 100 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Laat het op middelhoog vuur 5 minuten koken. Doe de kipfilet terug in de pan en verwarm het geheel goed door. Serveer de Thaise kip curry met de rijst. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top