Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Ingrediënten: fusilli, zout, 200 gram spinazie, 4 eetlepels kookroom, peper, tijm, oregano, 1 rode paprika, 125 gram champignons,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Laat in een steelpan 200 gram diepvries spinazie langzaam smelten in 4 eetlepels kookroom. Breng op smaak met zout, peper, tijm en oregano. Bak in een koekenpan met hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 125 gram champignons. Als de paprika en champignons zacht zijn voeg je de fusilli toe en roer het even goed door. Serveer de fusilli met daarover de spinaziesaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel