Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika
Ingrediënten: fusilli, zout, 200 gram spinazie, 4 eetlepels kookroom, peper, tijm, oregano, 1 rode paprika, 125 gram champignons,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Laat in een steelpan 200 gram diepvries spinazie langzaam smelten in 4 eetlepels kookroom. Breng op smaak met zout, peper, tijm en oregano. Bak in een koekenpan met hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 125 gram champignons. Als de paprika en champigons zacht zijn voeg je de fusilli toe en roer het even goed door. Serveer de fusilli met daarover de spinaziesaus. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat