Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Fusilli met Spinazie, Champignons en Paprika

Ingrediënten: fusilli, zout, 200 gram spinazie, 4 eetlepels kookroom, peper, tijm, oregano, 1 rode paprika, 125 gram champignons,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Laat in een steelpan 200 gram diepvries spinazie langzaam smelten in 4 eetlepels kookroom. Breng op smaak met zout, peper, tijm en oregano. Bak in een koekenpan met hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 125 gram champignons. Als de paprika en champignons zacht zijn voeg je de fusilli toe en roer het even goed door. Serveer de fusilli met daarover de spinaziesaus. Eet smakelijk!

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top