Pasta met Romige Spinazie

Pasta met Romige Spinazie

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 2 sjalotjes, 1 kipfilet, 300 gram spinazie, tijm, zout, peper, 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 2 gesnipperde sjalotjes tot het beide zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Schep 300 gram diepvries spinazie en naar smaak tijm erdoor en roerbak tot de spinazie ontdooit is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom en 50 gram geraspte oude kaas toe. Warm het geheel op laag vuur goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel