Pasta met Romige Spinazie

Pasta met Romige Spinazie
Ingrediënten: pasta, 1 ui, 2 sjalotjes, 1 kipfilet, 300 gram spinazie, tijm, zout, peper, 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 2 gesnipperde sjalotjes tot het beide zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Schep 300 gram diepvries spinazie en naar smaak tijm erdoor en roerbak tot de spinazie ontdooit is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom en 50 gram geraspte oude kaas toe. Warm het geheel op laag vuur goed door. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat