Pasta met Romige Spinazie

Pasta met Romige Spinazie

Pasta met Romige Spinazie

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 2 sjalotjes, 1 kipfilet, 300 gram spinazie, tijm, zout, peper, 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom, 50 gram geraspte oude kaas,

Kook pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en 2 gesnipperde sjalotjes tot het beide zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Schep 300 gram diepvries spinazie en naar smaak tijm erdoor en roerbak tot de spinazie ontdooit is. Breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens 1 eetlepel pesto, 100 ml kookroom en 50 gram geraspte oude kaas toe. Warm het geheel op laag vuur goed door. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top