Gevulde Portobello

Gevulde Portobello

Ingrediënten: 6 portobello’s, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 ei, 1 eetlepel salie, 3 eetlepels paneermeel,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de steeltjes van 6 portobello’s, leg de portobello’s in een ovenschaal.

Bak in een hete koekenpan 200 gram gehakt met 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngesnipperd teentje knoflook tot het gehakt bruin is. Breng op smaak met zout en peper. Kluts 1 ei met 1 eetlepel fijngehakte salie, zout en peper. Haal het gehakt van het vuur af en roer er het ei en 3 eetlepels paneermeel door, zodat het gehakt iets bind.

Vul de portobello’s met het gehakt. Leg er wat kaas op en zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 20 minuten.

Serveer de portobello’s met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!


Één reactie op “Gevulde Portobello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel