Gevulde Portobello

Gevulde Portobello
IngrediĆ«nten: 6 portobello’s, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 ei, 1 eetlepel salie, 3 eetlepels paneermeel,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de steeltjes van 6 portobello’s, leg de portobello’s in een ovenschaal.

Bak in een hete koekenpan 200 gram gehakt met 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngesnipperd teentje knoflook tot het gehakt bruin is. Breng op smaak met zout en peper. Kluts 1 ei met 1 eetlepel fijngehakte salie, zout en peper. Haal het gehakt van het vuur af en roer er het ei en 3 eetlepels paneermeel door, zodat het gehakt iets bind.

Vul de portobello’s met het gehakt. Leg er wat kaas op en zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 20 minuten.

Serveer de portobello’s met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


1 reactie op “Gevulde Portobello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat