Blondies

Blondies

Blondies

In de delicious. van februari staat het originele recept voor deze blondies. Blondies zijn eigenlijk brownies maar in plaats van pure chocolade is er gebruik gemaakt van witte chocolade. We houden hier alleen niet van amandelen dus hebben we deze achterwege gelaten.

Ingrediënten: 400 gram witte chocolade, 75 gram boter, 3 eieren, 90 gram suiker, 2 theelepels vanille aroma, 200 gram zelfrijzend bakmeel,

Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Smelt au bain marie 300 gram witte chocolade met 75 gram boter. Mix in een beslagkom 90 gram suiker met 3 eieren luchtig, voeg 2 theelepels vanille aroma en 200 gram zelfrijzend bakmeel toe. Mix tot een luchtig beslag. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag. Hak nog 100 gram witte chocolade door het beslag en schep het beslag in een met bakpapier bekleedde brownieblik.

Zet het brownieblik in de oven en na ongeveer 20 tot 25 minuten is de blondie klaar. Laat het goed afkoelen in het bakblik en snij de blondie in kleinere stukjes. Smul ze!

0
(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

12 thoughts on “Blondies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top