Gevulde Portobello

Gevulde Portobello

Ingrediënten: 6 portobello’s, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 ei, 1 eetlepel salie, 3 eetlepels paneermeel,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de steeltjes van 6 portobello’s, leg de portobello’s in een ovenschaal.

Bak in een hete koekenpan 200 gram gehakt met 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngesnipperd teentje knoflook tot het gehakt bruin is. Breng op smaak met zout en peper. Kluts 1 ei met 1 eetlepel fijngehakte salie, zout en peper. Haal het gehakt van het vuur af en roer er het ei en 3 eetlepels paneermeel door, zodat het gehakt iets bind.

Vul de portobello’s met het gehakt. Leg er wat kaas op en zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 20 minuten.

Serveer de portobello’s met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

(114 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

One Reply to “Gevulde Portobello”

  1. Hee ik heb ook gisteren gevulde portebello gemaakt!
    Anders wel, simpeler, en zonder vlees… Zal het vandaag even op mijn log zetten!

Reacties zijn gesloten.