Double Chocolate Cookies

Double Chocolate Cookies

Ingrediënten: 120 gram boter, 100 gram suiker, 100 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 ei, 1 theelepel vanille aroma, 150 gram bloem, 50 gram cacaopoeder, 100 gram pure chocolade, 100 gram witte chocolade,

Mix 120 gram boter met 100 gram suiker en 100 gram lichtbruine basterdsuiker. Voeg daarna 1 ei toe. Mix even en voeg dan 1 theelepel vanille aroma, 150 gram bloem en 50 gram cacaopoeder toe. Meng tot je een goed deeg heb. Hak in de keukenmachine 100 gram pure chocolade en 100 gram witte chocolade grof. Meng dit door het deeg. Maak van het deeg kleine ping-pong balletjes en leg dit op een bakplaat (bekleed met bakpapier) met een afstand van ongeveer 5 centimeter uit elkaar. Druk de balletjes aan. Zet de bakplaat in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Laat de ‘cookies’ afkoelen op een rooster. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel