Tagliatelle met Bloemkool, Amandelen en Gegrilde Paprika

Tagliatelle met Bloemkool, Amandelen en Gegrilde Paprika

Ingrediënten: tagliatelle, 1/2 bloemkool, 1 gegrilde paprika, 30 gram amandelen, 1 eetlepel rode wijnazijn, zout, epepr, peterselie, geraspte kaas,

Met de verse tagliatelle zijn we natuurlijk gelijk aan de slag gegaan, zoveel lekkerder! Blancheer eerst de bloemkoolroosjes (1/2 bloemkool). Giet ze af. Verwarm olie in een koekenpan en bak hierin kort de bloemkoolroosjes. Voeg hieraantoe 1 fijngesneden gegrilde rode paprika, 30 gram fijngehakte amandelen en 1 eetlepel rode wijnazijn. Roerbak dit een minuut of 5. Breng het op smaak met zout en peper. Strooi er daarna wat peterselie over en serveer met de tagliatelle! Eventueel kan je er nog geraspte kaas na smaak bij doen. Eet smakelijk!


1 reactie op “Tagliatelle met Bloemkool, Amandelen en Gegrilde Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel