Ciabatta met Warme Beenham en Appelstroop

Ciabatta met Warme Beenham en Appelstroop

Ciabatta met Warme Beenham en Appelstroop

Ingrediënten: ciabatta, 2 uien, 4 plakken beenham, 2 eetlepels appelstroop,

Verwarm de ciabatta zoals aangegeven staat op de verpakking. Bak in een koekenpan met hete olie 2 in ringen gesneden uien tot de uien zacht en lichtbruin zijn. Leg op de uien 4 plakjes beenham om het warm te laten worden. Haal dit weer uit de pan en houd het apart. Doe er nu 1 in blokjes gesneden appel erbij, je hoeft deze niet te schillen alleen het klokhuis te verwijderen. Voeg ook 2 eetlepels appelstroop toe en warm het geheel nu goed door tot de appelstroop helemaal zacht is. Snij de ciabatta open en beleg het met de uien-appelstroopmengsel, leg hierop de plakjes beenham en serveer! Met 1 hele ciabatta heb je genoeg voor 2 personen. Eet smakelijk!

(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top