Cafetaria de Molen in Veenendaal

Cafetaria de Molen - Veenendaal Soms heb je helemaal geen zin om te koken, moe van weer een werkdag, te warm, te weinig nachtrust. Vandaag had ik zo’n dag dus maar weer wat gehaald. Ik had een broodje hamburger ‘de Molen’ een broodje hamburger met champignons, ui, ontbijtspek en een warme saus en daarbij een Kwekkeboom kroket. Michel nam de Kwekkeboom satekroket met een broodje warm vlees. Deze keer gehaald bij

Cafetaria de Molen
Nieuweweg 77
3905 LH Veenendaal
Tel: 0318-514651
Fax: 0318-551454


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel