Croissantje met warme vulling

Croissantje met warme vulling

Croissantje met warme vulling

Een beetje na een recept in de delicious. maar dan iets anders.

Ingrediënten: 1 ui, 2 chipolataworstjes, 250 gram kastanjechampignons, 3 zongedroogde tomaten, 100 ml crème fraiche, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel basilicum, 4 afbak croissantjes, geraspte kaas, peterselie,

Fruit in een pan met hete olie 1 fijngesnipperde ui, als de ui glazig is voeg je 2 in kleine stukjes gesneden chipolata worstjes toe (zonder vel!). Als het vlees bruin is voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Als deze klaar zijn 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes, 100 ml crème fraiche, 1 blikje tomatenpuree en een eetlepel fijngehakte basilicum toevoegen. Warm het nog kort door. Snij 4 afbak croissantjes open (neem wel grote, anders kan je er wel meer vullen!) en vul dit met het champignonmengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas over en wat fijngehakte peterselie en bak het in de voorverwarmde oven 180 graden voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

2 thoughts on “Croissantje met warme vulling

  1. De croissantjes waren erg lekker! Ik had het recept per ongeluk eerder geplaatst dan de bedoeling. Ik had toen nog geen foto gemaakt. Maar deze staat er inmiddels als vanouds erbij!

    Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top