Lasagne met Courgette

Lasagne met Courgette

Lasagne met Courgette

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, zout, peper, 1 wortel, tomatenketchup, tijm, 1 courgette, lasagnebladen, geraspte kaas, paneermeel,

Bak in een hete wok 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg dan 300 gram gehakt toe en bak dit bruin, breng het op smaak met zout en peper. Dan voeg je 1 in fijne plakjes gesneden wortel toe en roerbak dit in een minuut of 5 zacht. Doe er dan een flinke scheut tomatenketchup bij en doe er na smaak wat tijm bij. Doe een laagje van dit mengsel in een ovenschaal. Leg hierover plakjes courgette, dan lasagnebladen dan weer gehaktmengsel, plakjes courgette, lasagnebladen en dan een laatste laagje gehaktmengsel. Strooi er geraste kaas over en wat paneermeel. Zet de ovenschaal nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten . Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top