Snacks van de Smulgaard – Braamt

Snacks van de Smulgaard – Braamt

Snacks van de Smulgaard - Braamt
Na de lunch van vanmiddag hadden we niet zo veel trek meer. Daarom zijn we naar de snackbar van het park gelopen waar we ons huisje hebben. Het was even een stukje lopen. We zitten namelijk helemaal achterin het park en het is een best langgerekt park. We namen beide een patatje en een frikandel speciaal. Michel had er nog een pindasaus bij genomen, die uiteraard gedeeld werd. Op een picknicktafel, uitkijkend op het Stroombroek meer hebben we de snacks gegeten in het nog best wel warme avondzonnetje.

De Smulgaard / Landal Stroombroek
Landweerswal 2
7047 CE Braamt

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top