Snacks van ‘t Hoekje Veenendaal

Snacks van ‘t Hoekje Veenendaal

Snacks van 't Hoekje Veenendaal
Vandaag de laatste dag van de schilders. Met alles zo open is het zo koud binnen. Bij ons voor op het bankje in het zonnetje was het warmer dan binnen in de woonkamer. Zo met de schilders in huis en een vrije dag kon ik niet echt mijn draai vinden. In ieder geval Michel haalde snacks af bij ‘t Hoekje in Veenendaal. Het werden een frikandel speciaal, een berenhap en een patatje pinda. Het patatje pinda had Michel ook 2x besteld, maar kregen we maar 1x. Kan gebeuren, er zat wel extra veel patat in het bakje, want een heel deel zat nog in het papieren zakje. In ieder geval het was weer lekker.

‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top