Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 100 gram chorizo, 250 gram doperwten, 100 ml kookroom, 100 gram MonChou, basilicum, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een droge wok 100 gram in blokjes gesneden chorizo knapperig (eventueel teveel vet weggieten). Doe er dan 200 gram doperwtjes bij en 100 ml kookroom. Breng dit aan de kook en voeg dan 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou smelten op een laag vuur en als het gesmolten is voeg je een handje gesneden basilicumblaadjes toe en breng je het geheel op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af en roer dit door het chorizo-doperwtenmengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel