Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Tagliatelle met Chorizo en Doperwten
Een snelle pasta vandaag.

Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 100 gram chorizo, 250 gram doperwten, 100 ml kookroom, 100 gram MonChou, basilicum, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een droge wok 100 gram in blokjes gesneden chorizo knapperig (eventueel teveel vet weggieten). Doe er dan 200 gram doperwtjes bij en 100 ml kookroom. Breng dit aan de kook en voeg dan 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou smelten op een laag vuur en als het gesmolten is voeg je een handje gesneden basilicumblaadjes toe en breng je het geheel op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af en roer dit door het chorizo-doperwtenmengsel. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat