Gevulde Portobello en Gevulde Kipfilet uit de Oven

Gevulde Portobello en Gevulde Kipfilet uit de Oven

Gevulde Portobello en Gevulde Kipfilet uit de Oven

Gevulde Kipfilet uit de Oven:
Ingrediënten: 2 kipfilets, pesto, tomaat, mozzarella, geraspte oude kaas, zout, peper, ontbijtspek,

Snij een kipfilet zo doormidden dat je het kan vullen. Besmeer de kipfilet met pesto, beleg het met schijfjes tomaat, wat mozzarella en oude geraspte kaas erop en klap de kipfilet dicht. Bestrooi met zout en peper en leg er plakjes ontbijtspek op. Leg dit op het rooster in de oven en bak ze in 20 minuten op 200 graden (hetelucht) gaar.

Gevulde Portobello’s:
Ingrediënten: 4 portobello’s tomaat, balsamico, chorizo, mozzarella, peper,

Kook de portobello’s 3 minuten in kokend water zodat ze van binnen ook wat zachter worden. Haal het steeltje uit het hoedje en leg overal schijfje tomaat op. Besprenkel het met balsamico azijn. Leg er dan plakjes chorizo op en wat mozzarella. Nog wat peper erop en dan ongeveer 10 minuten op het rooster in de oven (200 graden hetelucht). Serveer er bijvoorbeeld aardappeltjes en een salade bij. Eet smakelijk!

0
(301 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top