Pasta met Tomaten

Pasta met Tomaten

Pasta met Tomaten

Ingrediƫnten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 chipolataworstjes, 900 gram tomaten, dragon, peper, basilicum, geraspte kaas,

Kook de penne (of een andere pasta) zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan met olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui goudgeel is. Haal het velletje van 5 chipolataworstjes af en doe dit bij de ui en rul het worstvlees los. Na een minuut of 5 meebaken voeg je er 900 gram in blokjes gesneden tomaat bij, een dessertlepel dragon en naar smaak zout en peper. Laat dit een minuut of 10 zachtjes koken. Voeg er een handje fijngesneden basilicum bij en roer de penne erdoor. Op je bord kan je er nog wat geraspte kaas over doen. Eet Smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top