Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Tagliatelle met Chorizo en Doperwten

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 100 gram chorizo, 250 gram doperwten, 100 ml kookroom, 100 gram MonChou, basilicum, peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in een droge wok 100 gram in blokjes gesneden chorizo knapperig (eventueel teveel vet weggieten). Doe er dan 200 gram doperwtjes bij en 100 ml kookroom. Breng dit aan de kook en voeg dan 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou smelten op een laag vuur en als het gesmolten is voeg je een handje gesneden basilicumblaadjes toe en breng je het geheel op smaak met zout en peper. Giet de tagliatelle af en roer dit door het chorizo-doperwtenmengsel. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top