Sate Babi Boys in Rhenen

Sate Babi Boys - RhenenNa een dag in het zonnige zuiden heb je geen zin meer om te koken, dus hebben we een restaurantje opgezocht. Ditmaal “Sate Babi Boys” in Rhenen. Een Indonesisch eetcafe verscholen in de bossen tussen Veenendaal en Rhenen (op een camping). We hebben er gekozen voor de rijsttafel met 12 verschillende gerechten: rijst en Saté , Loempia, Pangsit Goreng, Perkedel Pan, Saté Ajam, Sajoer Lodeh, Gado Gado, Sambal Goreng boontjes, Atjar, Ajam Malang, Ajam Pedis, Perkedel Telor, Babi Ketjap, Rendang. Heerlijk om alles eens te proberen.

Sate Babi Boys
Oude Veensegrindweg 76
3911 TA Rhenen
Tel: 0318-507421


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel