Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Kip

Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Kipfilet met Prosciutto en Mozzarella uit de Oven

Ingrediƫnten: 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 2 kipfilets, salie, mozzarella, prosciutto, 250 ml kookroom, basilicum,

Voor deze kipfilet uit de oven snipper je 1 sjalotje en hak je 1 teentje knoflook fijn. Doe dit alvast in een ovenschaal. Leg op een kipfilet 2 salieblaadjes en 3 plakjes mozzarella. Omwikkel de kipfilets met plakjes prosciutto en leg de kipfilets in de ovenschaal. Giet er 250 ml kookroom bij en strooi er nog wat fijngehakte basilicumblaadjes bij en als je nog wat mozzarella over hebt ook nog wat mozzarella. Zet de schaal nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 tot 30 minuten. In dit recept is uitgegaan van 2 personen. Lekker bij een Toscaanse salade van de AH en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(134 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top