Sate Babi Boys in Rhenen

Sate Babi Boys in Rhenen

Sate Babi Boys - RhenenNa een dag in het zonnige zuiden heb je geen zin meer om te koken, dus hebben we een restaurantje opgezocht. Ditmaal “Sate Babi Boys” in Rhenen. Een Indonesisch eetcafe verscholen in de bossen tussen Veenendaal en Rhenen (op een camping). We hebben er gekozen voor de rijsttafel met 12 verschillende gerechten: rijst en Saté , Loempia, Pangsit Goreng, Perkedel Pan, Saté Ajam, Sajoer Lodeh, Gado Gado, Sambal Goreng boontjes, Atjar, Ajam Malang, Ajam Pedis, Perkedel Telor, Babi Ketjap, Rendang. Heerlijk om alles eens te proberen.

Sate Babi Boys
Oude Veensegrindweg 76
3911 TA Rhenen

0
(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top