Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

En nu nog een half pak spinazie opmaken. Dat hebben we gedaan met de Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram spinazie, 4 zongedroogde tomaten, zout peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 in ringen gesneden rode uitjes, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm naar smaak tot de uien glazig zijn. Doe er dan een half pak spinazie bij en laat dit al roerend ontdooien. Doe er dan 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes bij en breng het op smaak met zout en peper. Klaar is kees. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel