Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

En nu nog een half pak spinazie opmaken. Dat hebben we gedaan met de Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram spinazie, 4 zongedroogde tomaten, zout peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 in ringen gesneden rode uitjes, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm naar smaak tot de uien glazig zijn. Doe er dan een half pak spinazie bij en laat dit al roerend ontdooien. Doe er dan 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes bij en breng het op smaak met zout en peper. Klaar is kees. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>