Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet
En nu nog een half pak spinazie opmaken. Dat hebben we gedaan met de Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram spinazie, 4 zongedroogde tomaten, zout peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 in ringen gesneden rode uitjes, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm naar smaak tot de uien glazig zijn. Doe er dan een half pak spinazie bij en laat dit al roerend ontdooien. Doe er dan 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes bij en breng het op smaak met zout en peper. Klaar is kees. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat