Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet

En nu nog een half pak spinazie opmaken. Dat hebben we gedaan met de Tagliatelle met Spinazie en Kipfilet.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram spinazie, 4 zongedroogde tomaten, zout peper,

Kook de tagliatelle zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 2 in ringen gesneden rode uitjes, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm naar smaak tot de uien glazig zijn. Doe er dan een half pak spinazie bij en laat dit al roerend ontdooien. Doe er dan 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes bij en breng het op smaak met zout en peper. Klaar is kees. Eet smakelijk!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top