Spaghetti met Chorizo, Bosui en MonChou

Spaghetti met Chorizo, Bosui en MonChou
Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram chorizo, 3 bosuien, 2 theelepels mosterd, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Kook spaghetti gaar zoals je gewend bent in kokend water met een beetje zout. Bak in een droge wok 200 gram chorizo in blokjes gesneden. Als er veel vet afkomt giet je dat er af. Als de chorizo krokant is doe je er 3 fijngesneden bosuitjes bij en roerbak je dit even mee. Dan kan de spaghetti erbij, roer dit even goed door, en ga dan 100 gram MonChou er doorheen smelten met 2 theelepels mosterd. Als de MonChou gesmolten is, is het gerecht klaar om te serveren. Op je bord doe je er geraspte kaas over!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel